Storytel Original Podcast

Skal din podcast udgives af Storytel?  

Hos Storytel elsker vi gode historier - og vi elsker, at der er så mange måder at formidle dem på! Derfor søger vi lige nu talenter, der vil lave podcasts til Storytel Original. 


Vi søger podcastserier, der kan fænge lytteren på samme måde som true crime-programmerne, ‘Serial’ og ‘Kvinden med den tunge kuffert’, den personlige sygdomshistorie ‘Alt er nu’ eller den radiojournalistiske podcast ‘This American life’.  Vi søger det samme i den gode podcast, som vi gør i vores andre lydfortællinger. Den skal have et stærkt narrativt drive, den skal have en dygtig fortæller og så skal den - vigtigst af alt - have noget på hjerte. 

Hvis du vil i betragtning til at få udgivet din podcast som en Storytel Original, skal vi have:

 - et færdiglavet pilotafsnit på lyd

 - et pitch med koncept 

 - en synopsis over fremtidige episoder

Vi foretrækker podcasts, der er bygget op som en serie over flere episoder, men der er ingen krav til længden, antallet af episoder og om serien består af flere enkeltstående historier over samme emne eller er en sammenhængende historie delt op i episoder.

Hvis vi udvælger din podcast, bliver du koblet sammen med en redaktør, der hjælper med at videreudvikle på podcastserien. Podcasten vil blive produceret og udgivet eksklusivt til Danmarks to største bogstreamingtjenester, Storytel og Mofibo. Du vil modtage et forskud og vil fremadrettet blive betalt royalties for serien.

Du kan maile dit bidrag til storyteloriginal@storytel.dk. Fristen for næste pulje af antagelser er 15. marts 2019.

Vi glæder os til at lytte til din podcast!

Mange hilsner

Storytel Original-holdet