Close

SkrivekonkurrenceMordgåder, mysterier og jagt på forbrydere har altid tiltrukket et stort publikum. Sådan er det også på Mofibo og Storytel, hvor krimier er blandt de allermest læste og lyttede bøger. Derfor søger vi krimiforfattere, der vil skrive til vores nye format: Storytel Orginal. 

 

Vi er på udkig efter en ny krimiserie, der kan holde os vågne om natten, på samme måde som Broen, The Fall, Wallander, True Detectives og vores egen Akademiet. Det kan være i genren Nordic noir, den kan indeholde thriller-indslag eller være en mere traditionel krimi med psykologiske elementer – bare det er en pageturner.


Vi har enkelte kriterier. Serien skal:

- Primært foregå i Danmark og i vores tid

- Være episodisk og indeholde cliffhangere

- Have en kærlighedshistorie indkorporeret i plottet

- Have en del dialog og ikke for mange og lange miljøbeskrivelser

- Have maks. tre hovedkarakterer

- Indeholde elementer af realisme og muligheder for identifikation

- Og så er det et plus, hvis den er original og har overraskelser i plottet

 

 

Opgaven

Du skal aflevere et pilotafsnit på ca. 50.000 tegn og en kort beskrivelse/synopsis (maks. en halv side per episode) for resten af historien. 

En Storytel Original-serie består typisk af 10 episoder per sæson, og hver episode varer ca. en time (svarende til ca. 50.000 anslag). Pilotafsnittet skal sætte tonen for hele serien. 

Hvis vi udvælger dit bidrag, bliver du koblet tæt sammen med en redaktør, der hjælper med at videreudvikle historien.

 

Præmien 

Vi belønner vinderen med en udgivelse, der honoreres med 100.000 kr. Honoraret er forskud på royalty og udbetales i rater: 20.000 kr. for pilotafsnittet - og 80.000 kr. når hele serien er skrevet, og vi har underskrevet kontrakt. Udgivelsen vil desuden give adgang til at udkomme i en række andre lande. 

 

Frist

Du skal maile dit manuskript til storyteloriginal@storytel.dk inden 15. september 2018.

Vi glæder os til at læse dit bidrag!


Mange hilsner

Storytel Original-holdet- Krimikonkurrence